Etelä-Karjalan hallituspartnerien uusi hallitus esittäytyy


Kevätkokouksessa 2020 Etelä-Karjalan Hallituspartnerien puheenjohtajaksi valittiin rekrytointialan yrittäjä Sami Hänninen. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Reijo Kolehmainen, Jukka Sirkiä ja Kari Suninen. Sami Hännisellä on erityisosaamista ja yli 15 vuoden työkokemus yritysten henkilöstöratkaisuihin liittyen. Hän on aiemmin toiminut myös 15 vuotta hotelli-, ravintola- ja matkailualalla kotimaisissa sekä kansainvälisissä tehtävissä. Uuden puheenjohtajan sanoin: ”Tavoitteenamme on auttaa Etelä-Karjalaisia yrityksiä menestymään […]

Kevätkokouksessa 2020 Etelä-Karjalan Hallituspartnerien puheenjohtajaksi valittiin rekrytointialan yrittäjä Sami Hänninen. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Reijo Kolehmainen, Jukka Sirkiä ja Kari Suninen.

Sami Hännisellä on erityisosaamista ja yli 15 vuoden työkokemus yritysten henkilöstöratkaisuihin liittyen. Hän on aiemmin toiminut myös 15 vuotta hotelli-, ravintola- ja matkailualalla kotimaisissa sekä kansainvälisissä tehtävissä.

Uuden puheenjohtajan sanoin: ”Tavoitteenamme on auttaa Etelä-Karjalaisia yrityksiä menestymään kehittämällä hallitustyöskentelyä ja nostaa sitä kautta yritysten arvoa. Toinen tavoite on rohkaista yrittäjiä ottamaan ulkopuolinen hallitusammattilainen ja etsiä yritykselle sopiva hallitusammattilainen. Hallitustyöskentelyistä tehtyjen tutkimusten mukaan voidaan osoittaa, että yli 60 prosentilla menestyvistä kasvuyrityksistä on aktiivinen hallitus.”

Uutena hallituksessa aloittivat toimitusjohtaja, DI, MBA Reijo Kolehmainen ja liiketalouden lehtori, DI Jukka Sirkiä. Reijolla on vuosien kokemus hallitustyöskentelystä perinteisissä yhtiöissä energia- ja infra-alalla sekä myös aloittavissa
yhtiöissä uusiutuvassa energiassa ja eri yhteisöissä kulttuuri-/liikuntasektorilla alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jukalla on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta kannattavasti. Lisäksi Jukalla on kokemusta vaativista ja tulosvastuullisista johtotehtävistä myös kansainvälisessä liiketoiminnassa hyvillä mitatuilla tuloksilla.

Neljäntenä jäsenenä Etelä-Karjalan hallituspartnerien hallituksessa jatkaa toimitusjohtaja Kari Suninen.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut kehittämään omaa hallitustyöskentelyäsi tai yritystäsi.