Täydennä hallitustasi

Etsitkö yrityksesi hallitukseen menestyksen varmistajia?

Välitämme yrityksiin sitoutuneita ja kokeneita hallitusjäseniä. Jäsenistömme monipuolinen asiantuntijuus, kokemus yrittäjyydestä ja johtamisesta sekä vahva tahto saada aikaan tuloksia auttavat yritystäsi menestymään.

Hallitus, jossa on omistajista riippumattomia jäseniä ja hallitustyöskentelyn ammattilaisia, tuo yritykseesi merkittävää lisäarvoa. Aktiivinen hallitus auttaa ennakoimaan ja vastaamaan muuttuviin tilanteisiin kuten kilpailun kiristymiseen, liiketoiminnan kasvuun, kansainvälistymiseen, sukupolvenvaihdokseen ja toimintaympäristön haasteisiin.

Hallitusammattilaisemme ovat eri alojen kokeneita, osaavia ja menestyneitä huippuosaajia, joilla on tarjota ”sparrausapua”, ratkaisuja sekä verkostoja. Kaikki jäsenemme löydät täältä. Tarvittaessa osaamista löytyy myös valtakunnallisesta 1500+ jäsenen verkostosta. 

Tulemme mielellämme keskustelemaan 

Teemme alkukartoituksen yrityksesi hallitustyöskentelyn tarpeista. Tutustuttuamme yrityksesi liiketoimintaan ja strategiaan, teemme ehdotuksen hallituksen täydentämisestä. Esittelemme ehdokkaat (CV:t), minkä pohjalta voitte tehdä haastattelut ja mahdolliset jatkoselvitykset. 

Kun haluat vahvistaa yrityksesi hallitusta, ota yhteyttä:

Hannu Lappalainen

välitysvastaava

+358400650404

lappalha@gmail.com

Jäitkö vielä miettimään? Vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin