Täydennä hallitustasi

Etsitkö yrityksesi hallitukseen menestyksen varmistajia?

Yrittäjä on vastuussa yrityksensä liiketoiminnasta ja menestymisestä. Yrityksen eri kehitysvaiheissa tarvitaan erilaista osaamista ja yrittäjä joutuukin etsimään vastauksia moniin hankaliin strategisiin kysymyksiin. Liiketoiminnan- tai omistuspohjan laajentaminen, viennin aloittaminen, rahoituksen järjestäminen, sukupolvenvaihdos tai yrityksen myyminen ovat esimerkkejä muuttuvista tilanteista, joita yrittäjä saattaa joutua pohtimaan yksin, ilman aiempaa kokemusta ja asiantuntemusta.

Oletko ajatellut rakentaa osaavan, aktiivisen ja yrityksesi menestyksen varmistavan hallituksen? Kokenut ja monipuolista osaamista omaava hallitus tuo yrityksellesi merkittävää lisäarvoa ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä auttaa kasvattamaan yrityksesi arvoa. Aktiivinen hallitus auttaa ennakoimaan, vastaamaan kilpailun kiristymiseen sekä reagoimaan toimintaympäristön muuttuviin haasteisiin. Hyvässä hallituksessa on omistajista riippumattomia jäseniä, ulkopuolista näkemystä, menestyneitä ammattilaisia ja hallitustyöskentelyn asiantuntijoita.

Tulemme mielellämme keskustelemaan yrityksesi menestyksen varmistamisesta kanssasi. Teemme veloituksetta alkukartoituksen yrityksesi hallitustyöskentelyn tarpeista. Tutustuttuamme yrityksesi liiketoimintaan teemme ehdotuksen hallituksenne täydentämisestä. Hallitusammattilaisemme ovat eri alojen kokeneita, osaavia ja menestyneitä huippuosaajia, joilla on tarjota ”sparrausapua”, ratkaisuja ja verkostoja.

Yhdessä hallitusammattilaistemme kanssa voit kehittää yritystäsi haluamaasi suuntaan. Kaikki tapahtuu ehdottoman
luottamuksellisesti. Ota yhteyttä nyt!

välitysvastaava
Markku Pentikäinen
0400 498 531
mr.pentikainen@gmail.com