Täydennä hallitustasi

Etsitkö yrityksesi hallitukseen menestyksen varmistajia?

Yrittäjät ja omistajat ovat luonnollisesti vastuussa yrityksensä liiketoiminnasta ja menestymisestä. Yrityksen eri kehitysvaiheissa tarvitaan vahvaa ja erilaista osaamista, jolloin joudutaan myös useasti etsimään vastauksia moniin hankaliin strategisiin kysymyksiin. Liiketoiminnan kasvu, omistuspohjan muutos, mahdollinen sukupolvenvaihdos, kansainvälistyminen ja viennin aloittaminen sekä tärkeä rahoituksen järjestäminen, ovat esimerkkejä muuttuvista tilanteista, joita saatetaan joutua pohtimaan yksin ilman avainhenkilöiden aikaisempaa kokemusta. Onko siis edelliseen tarvetta, tai oletko ajatellut täydentää hallitustasi ja siten rakentaa osaavan, aktiivisen menestykseen varmistavan hallituksen tai johtoryhmän liiketoimintasi kasvun tueksi? 

Kokenut ja monipuolista osaamista omaava hallitus tuo yrityksellesi merkittävää lisäarvoa ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä auttaa kasvattamaan yritystäsi ja luonnollisesti myös sen arvoa. Aktiivinen hallitus auttaa ennakoimaan, vastaamaan kilpailun kiristymiseen sekä reagoimaan toimintaympäristön muuttuviin haasteisiin. Hyvässä hallituksessa on omistajista riippumattomia jäseniä, ulkopuolista näkemystä, menestyneitä ammattilaisia ja hallitustyöskentelyn asiantuntijoita.

Tulemme mielellämme keskustelemaan yrityksesi menestyksen varmistamisesta kanssasi. Teemme veloituksetta alkukartoituksen yrityksesi hallitustyöskentelyn tarpeista. Tutustuttuamme yrityksesi liiketoimintaan ja strategiaan, teemme ehdotuksen hallituksenne täydentämisestä. Hallitusammattilaisemme ovat eri alojen kokeneita, osaavia ja menestyneitä huippuosaajia, joilla on tarjota ”sparrausapua”, ratkaisuja ja verkostoja. Liitteestä näet millaista osaamista jäsenistöllämme on: Osaamiskartta. Tarkemmin voit tutustua esimerkiksi Mikan, Larisan, Hannun, Eeliksen tai Samin kokemuksiin. Kaikki jäsenemme löydät tältä sivulta. Tarvittaessa osaamista löytyy myös koko Suomen kattavasta 1000 jäsenen verkostosta.

Yhdessä hallitusammattilaistemme kanssa voit kehittää yritystäsi haluamaasi suuntaan. Kaikki tapahtuu ehdottoman luottamuksellisesti. Ota yhteyttä nyt!

välitysvastaava

Hannu Lappalainen

+358400650404

lappalha@gmail.com, hannu.lappalainen@pp2.inet.fi

Jäitkö vielä miettimään? Vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin