Tervetuloa mukaan tapahtumiimme

Rohkaisemme, valmennamme ja tuemme maakunnan yrittäjiä, yrityksiä, hallitusten jäseniä sekä organisaatioita hallitustyön kehittämiseen edistäen kasvuhakuista ja kansainvälistä liiketoimintaa.

Onko Etelä-Karjalan yrityksissä ja organisaatioissa mietitty kaikki mahdolliset nykyajan keinot yritysten kasvun ja menestymisen varmistamiseksi? Tunnetaanko tarjolla olevat kustannustehokkaat toimintatavat ja ulkopuolisen osaamisen sekä asiantuntijuuden tuomat hyödyt hallitustyöskentelyn tukemiseksi?

Etelä-Karjalan Hallituspartnerit ry on vuoden 2022 aikana järjestänyt neljä hallitustyöskentelyä syväluotaavaa seminaaria, joissa maan parhaat hallitustyöskentelyn osaajat valottivat mm. mitä tarjolla olevat rahoitusmuodot merkitsevät hallitustyöskentelyssä yrityksen kehittymisen eri vaiheissa sekä miten yrityksen talousohjausta tulee lähestyä hallituksen näkökulmasta. Seminaareissa käsiteltiin myös yrityksen prosessien kehittämistä, sitä mistä syntyy yrityksen kilpailukyky sekä ihmisten muutosjohtamista hallituksen näkökulmasta.

Lue seminaarisarjan viimeisimmästä seminaarista tästä.


 

 Seuraa EKHP viestintää nettisivuilla ja somessa, niin saat tärkeää tietoa hallitustyöskentelyn kehittämismahdollisuuksista jatkossakin.