Tervetuloa mukaan tapahtumiimme

HALLITUSTYÖTÄ KEHITTÄMÄLLÄ YRITYKSET KASVUUN

Rohkaisemme, valmennamme ja tuemme maakunnan yrittäjiä, yrityksiä, hallitusten jäseniä sekä organisaatioita hallitustyön kehittämiseen edistäen kasvuhakuista ja kansainvälistä liiketoimintaa.

Onko Etelä-Karjalan yrityksissä ja organisaatioissa mietitty kaikki mahdolliset nykyajan keinot yritysten kasvun ja menestymisen varmistamiseksi? Tunnetaanko tarjolla olevat kustannustehokkaat toimintatavat ja ulkopuolisen osaamisen sekä asiantuntijuuden tuomat hyödyt hallitustyöskentelyn tukemiseksi?

Etelä-Karjalan Hallituspartnerit ry. järjestää keväällä kaksi hallitustyöskentelyä syväluotaavaa webinaaria. Maan parhaat hallitustyöskentelyn osaajat kertovat mm. miten käytännönläheisesti hallitustyöskentelyä rakennetaan, mitä hallitukselta vaaditaan, millä kyvykkyyksillä ja osaamisella menestytään hallitustyöskentelyssä. Lisäksi seminaarissa käydään läpi ajantasaiset hallitustyön prosessit ja työkalut sekä miten työskentely näkyy tilintarkastajalle. Webinaarissa saa modernin näkemyksen siitä, mitkä ovat hallituksen 10 minimitehtävää.

 

Osallistu ja tule mukaan kevään maksuttomiin webinaareihin, jotka järjestetään Teams – etäyhteyksin.

 


HYVÄ HALLITUS – BOARDWEB I

Tiistaina 26. huhtikuuta 2022 klo 9:00 – 12:00

Boardweb I, ilmoittaudu 24.4. mennessä
Hallitustyöskentelyn rakentaminen, hallituksen vaatimukset, prosessit ja työkalut sekä hallituksen 10 minimitehtävää. Lisäksi maakunnan elinvoimakehittäjän puheenvuoro.

 

Esiintyjät:

Harri Mäkitie, Consultium Oy (https://www.linkedin.com/in/harrimakitie/) Hänellä on yli 30 vuoden kokemus erikokoisisten yritysten johtamisesta eri toimialoilla. Lue lisää Harri Mäkitiestä.
Sami Sallinen, Risk Control Services Finland Oy (https://www.samisallinen.fi/) Hän on turvallisuuden ja kehonkielen ammattilainen, puhuja, valmentaja, tietokirjailija ja mediakommentaattori. Lue lisää Sami Sallisesta.
Mira Kuutti ja Ville Huuhtanen, Etelä-Karjalan Osuuspankki, valottavat kasvun rahoitusmahdollisuuksia
Tarmo Soronen, EKHP, Board-hanke 2022, projektipäällikkö

 

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta perjantaihin 24.4.2022 mennessä. Lähetämme kutsulinkin lähempänä webinaarin ajankohtaa.

Lisätietoa webinaarista: Tarmo Soronen, BOARD-hanke, projektipäällikkö, 0400 187 864, tarmo.soronen@hallituspartnerit.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 


HYVÄ HALLITUS – BOARDWEB II

Tiistaina 31. toukokuuta 2022 klo 9:00 – 12:00

Boardweb II, ilmoittaudu 29.5. mennessä
Miten luodaan yrityksen kasvun reseptiikka? Mitä on omistajastrategia? Miten se vaikuttaa hallituksen työskentelyyn? Mikä vaikutus on omistajastrategialla yrityksen strategiseen suunnitteluun? Käytännön esimerkkejä yritysten kansainvälistymisestä. Lisäksi maakunnan elinvoimakehittäjän puheenvuoro.

 

Esiintyjät:

Harri Mäkitie, Consultium Oy (https://www.linkedin.com/in/harrimakitie/) Hänellä on yli 30 vuoden kokemus erikokoisisten yritysten johtamisesta eri toimialoilla.
Petri Katajamäki, Velj. Wahlsten Oy (https://www.linkedin.com/in/petri-katajamäki-8a933bb/) Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus usealta toimialalta. Kansainvälisen kaupan ja erityisesti Saksan kaupan asiantuntija. Pitkä kokemus suomalaisesta PK-sektorista ja perheyhtiöistä. Lue lisää Petri Katajamäestä.
Jyrki Sivonen, LähiTapiola Kaakkois-Suomi, tarjoaa aidosti paikallista riskienhallinnan kumppanuutta
Jarkko Ojala, Bonum/Tilikanava, Osaava tilitoimisto on hallituksen elintärkeä yhteistyökumppani
Tarmo Soronen, EKHP, Board-hanke 2022, projektipäällikkö

 

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta perjantaihin 29.5.2022 mennessä. Lähetämme kutsulinkin lähempänä webinaarin ajankohtaa.

Lisätietoa webinaarista: Tarmo Soronen, BOARD-hanke, projektipäällikkö, 0400 187 864, tarmo.soronen@hallituspartnerit.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


 

Webinaarit jatkuvat kesälomien jälkeen. Seuraa EKHP viestintää nettisivuilla ja somessa, niin saat tärkeää tietoa hallitustyöskentelyn kehittämismahdollisuuksista jatkossakin.Etelä-Karjalan Hallituspartnerien vuosikokous 17.5.22 klo 17.00.