Tervetuloa mukaan tapahtumiimme

HALLITUSTYÖTÄ KEHITTÄMÄLLÄ YRITYKSET KASVUUN

Rohkaisemme, valmennamme ja tuemme maakunnan yrittäjiä, yrityksiä, hallitusten jäseniä sekä organisaatioita hallitustyön kehittämiseen edistäen kasvuhakuista ja kansainvälistä liiketoimintaa.

Onko Etelä-Karjalan yrityksissä ja organisaatioissa mietitty kaikki mahdolliset nykyajan keinot yritysten kasvun ja menestymisen varmistamiseksi? Tunnetaanko tarjolla olevat kustannustehokkaat toimintatavat ja ulkopuolisen osaamisen sekä asiantuntijuuden tuomat hyödyt hallitustyöskentelyn tukemiseksi?

Etelä-Karjalan Hallituspartnerit ry. järjestää syksyllä 2022 kaksi hallitustyöskentelyä syväluotaavaa seminaaria, joissa maan parhaat hallitustyöskentelyn osaajat valottavat, mitä tarjolla olevat rahoitusmuodot merkitsevät hallitustyöskentelyssä yrityksen kehittymisen eri vaiheissa sekä miten yrityksen talousohjausta tulee lähestyä hallituksen näkökulmasta. Seminaareissa käsitellään myös yrityksen prosessien kehittämistä, sitä mistä syntyy yrityksen kilpailukyky sekä ihmisten muutosjohtamista hallituksen näkökulmasta.

 

Osallistu ja tule mukaan syksyn maksuttomiin seminaareihin , jotka järjestetään Teams-alustalla tai tilanteen salliessa hybridinä. Toteutusmuodosta tiedotetaan tarkemmin hyvissä ajoin ennen seminaaria.

 


HYVÄ HALLITUS – BOARDWEB III

Tiistaina 4. lokakuuta 2022 klo 9:00 – 12:00

Teemat

  • Rahoitusmuodot yrityksen kehittymisen eri vaiheissa
  • Yrityksen talousohjaus hallituksen näkökulmasta 
  • Kannattavuus vs. kassavirta 

 

Puhujat:

Harri Mäkitie, Consultium Oy (https://www.linkedin.com/in/harrimakitie/)  Harrilla on yli 30 vuoden kokemus erikokoisisten yritysten johtamisesta eri toimialoilla kuin myös vahva kotimaisen ja kansainvälisen yritysjohdon, linjajohtamisen ja organisaatiojohtamisen kokemus  erikokoisista pk-yrityksistä sekä pörssiyhtiön divisioonajohtajana ja sen kansainvälisten tytäryhtiöitten toimitusjohtajana 

Harri Kekkonen, GoFinance/PCG Development Oy (https://gofinance.fi/) on kokenut kasvuyritysten rahoitusasiantuntija. Työnään Kekkonen etsii yrityksille nykyaikaista kasvurahoitusta liikepankkien, vakuutusyhtiöiden, takauksia myöntävien laitosten, rahoitusyhtiöiden ja Euroopan investointirahaston yhdistelmäratkaisuista.

Asiasisältöön ja puhujiin saattaa tulla pieniä lisäyksiä, mutta niistä tiedotetaan tarkemmin tuonnempana.

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta maanantaihin 3.10.2022 mennessä.

Lähetämme kutsulinkin ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.

Lisätietoa webinaarista:

Tarmo Soronen, BOARD-hanke, projektipäällikkö, 0400 187 864, tarmo.soronen@hallituspartnerit.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

 


HYVÄ HALLITUS – BOARDWEB IV

Tiistaina 15. marraskuuta 2022 klo 9:00 – 12:00

Teemat

  • Prosessien kehittäminen
  • Mistä syntyy yrityksen kilpailuetu?
  • Ihmisten muutosjohtaminen hallituksen näkökulmasta

Puhujat: 

Harri Mäkitie, Consultium Oy (https://www.linkedin.com/in/harrimakitie/)  Harri Mäkitiellä on yli 30 vuoden kokemus erikokoisisten yritysten johtamisesta eri toimialoilla kuin myös vahva kotimaisen ja kansainvälisen yritysjohdon, linjajohtamisen ja organisaatiojohtamisen kokemus  erikokoisista pk-yrityksistä sekä pörssiyhtiön divisioonajohtajana ja sen kansainvälisten tytäryhtiöitten toimitusjohtajana 

Harri Koskinen, Johtava yritysasiantuntija, KTM, Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus, Kivalteri Consulting (https://www.linkedin.com/in/harritkoskinen/)   Harri Koskisella on kolmenkymmenen vuoden kokemus operatiivisista myynti-, markkinointi- ja johtotehtävistä. Viimeiset kahdeksan vuotta konsulttina omassa Kivalteri Consulting -yrityksessä sekä Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskuksessa, joissa keskittynyt pk-yritysjohdon tukemiseen liiketoiminnan haasteissa. Toista sopimuskautta ELY-sertifioitu konsultti ELY-keskusten ”Yritysten kehittämispalveluissa”. Omistautunut tukemaan yrityksiä kirkastamaan kilpailustrategiaansa vastaamaan muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteisiin. Toisena erikoisalueena myynnin kehittäminen proaktiiviseksi ja järjestelmälliseksi toiminnaksi.

Asiasisältöön ja puhujiin saattaa tulla pieniä lisäyksiä, mutta niistä tiedotetaan tarkemmin tuonnempana.

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta sunnuntaihin 13.11.2022 mennessä.

Lähetämme kutsulinkin ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.

Lisätietoa webinaarista:

Tarmo Soronen, BOARD-hanke, projektipäällikkö, 0400 187 864, tarmo.soronen@hallituspartnerit.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

 


 

 Seuraa EKHP viestintää nettisivuilla ja somessa, niin saat tärkeää tietoa hallitustyöskentelyn kehittämismahdollisuuksista jatkossakin.